Burenbemiddeling Geel-Laakdal-Meerhout

Nederlands Français

Publié par: Jos Delarbre - juin 16, 2020
Statut actuel: Acceptée

Ajouter un commentaire

Burenbemiddeling is een andere manier om conflicten tussen buren aan te pakken. Burenbemiddelaars zijn geen politiemensen en focussen op het herstel van de communicatie tussen buren om van daaruit verder te zoeken naar een oplossing. Vrijwillige bemiddelaars komen langs bij je thuis om te luisteren naar je bezorgdheid. De bemiddelaar gaat daarna ook langs bij je buur om naar zijn of haar verhaal te luisteren. Nadien is er een gezamenlijk gesprek om te bekijken welk voorstel voor iedereen aanvaardbaar is. Burenbemiddeling vermijdt zo dat conflicten escaleren en de politie of vrederechter moeten tussenkomen.

Téléphone : 0495 48 86 72
Lieu : Meerhout, België

Burenbemiddeling Geel-Laakdal-Meerhout