Burenbemiddeling Herent-Kortenberg

Imprimer cet article

Published by: Burenbemiddeling Herent - Kortenberg - avril 5, 2021
Actual status: Acceptée

Add a comment

Onze lokale burenbemiddelingsdienst is er om de communicatie tussen buren te herstellen en om ervoor te zorgen dat de situatie niet escaleert. Samen met onze vrijwillige burenbemiddelaars vinden er één of meerdere gesprekken plaats tussen de buren om het conflict bespreekbaar te maken en te zoeken naar een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is. We vinden het belangrijk om de buren te begeleiden naar een duurzame oplossing, zodat de stap naar een rechtbank of naar de politie kan vermeden worden. Onze bemiddelaars behandelen alle gesprekken vertrouwelijk en nemen een neutrale positie in. Onze dienstverlening is gratis. Met ons netwerk zijn we actief in twee gemeenten: Herent en Kortenberg.

Coördinator burenbemiddeling Herent-Kortenberg : Natalie Dekeyzer

Téléphone : 016 85 30 20
E-mail : burenbemiddeling@herent.be
Lieu : Dr. V. De Walsplein 30, Kortenberg, België

Burenbemiddeling Herent-Kortenberg