BeFUS-workshops over nabijheidsrelaties tussen lokale overheden en burgers

Categories

Imprimer cet article

Beste,

Velen van jullie hebben deelgenomen aan de cyclus van workshops over nabijheidsrelaties tussen lokale autoriteiten (politie) en burgers, die in 2021 en 2022 door BeFUS vzw werden georganiseerd. Deze cycli waren een unieke gelegenheid om expertise te verzamelen en een kritische blik te werpen op de beste methodologieën en lokale beleidsstrategieën om de nabijheid tussen lokale professionals, politie en burgers te versterken.

Om aan uw behoeften te voldoen en om de praktische ervaring en de perspectieven van de betrokken actoren te blijven delen, nodigt BeFUS u graag uit op een nieuwe reeks workshops in 2023 over het respect tussen lokale professionals en burgers, op de volgende datums :

26/9/2023 – 10/10/2023 – 21/11/2023 – 12/12/2023 van 10 tot 15u in Brussel

Klik hier om u in te schrijven, gratis maar verplicht.

(Gelijktijdige vertaling FR/NL verzekerd en sandwichs zijn voorzien)

De verzamelde expertise zal het mogelijk maken lokale strategieën en concrete oplossingen uit te werken ten behoeve van de lokale autoriteiten en besturen.

*Ter informatie en/of inleiding volgt hier het syntheseverslag van de BeFUS 2021 workshopcyclus over de nabijheidsrelaties tussen lokale overheden (politie) en burgers.

Met de steun van safe.brussels (Brussel Hoofdstedelijk Gewest)