In deze bijzondere tijd van opsluiting hopen wij dat het goed met u gaat en dat uw activiteiten niet al te zeer worden verstoord.

BeFUS vzw blijft online beschikbaar, met een nieuw dienstenaanbod, dat aan de behoeften van de lokaal verkozenen en professionelen in België aangepast werd, om de co-constructie van een integrale en geïntegreerde aanpak van preventie en veiligheid op lokaal niveau te optimaliseren.

Neem contact met ons per mail: info@urbansecurity.be of per telefoon op +(32)472/333.928.  Zorg voor u en uw naasten en tot binnenkort !

Public News and Events

Nationale cartografie van de publieke bemiddelingsdiensten op lokaal niveau

Vous devez être connecté pour voir ce contenu. Gebruikersnaam of e-mail * Wachtwoord* Onthoud mij Wachtwoord vergeten? Ben je nog geen lid? Registreer nu.

Lees het artikel

CAPREV-studiedagen – Radpol-platform

De Algemene Administratie van de Justitiehuizen organiseert op 30 en 31 mei studiedagen in samenwerking met CAPREV. Hierbij volgt het programma (FR): Om u in te schrijven, gelieve hier te klikken.

Lees het artikel

BeFUS-workshops over nabijheidsrelaties tussen lokale overheden en burgers

19/05/2022 10:00 am

Beste collega’s, Velen van jullie hebben deelgenomen aan de cyclus van workshops over nabijheidsrelaties tussen lokale autoriteiten (politie) en burgers, die eind 2021 werd georganiseerd. Deze 2021-cyclus van 4 nationale webinars was een unieke gelegenheid om expertise te verzamelen en een kritische blik te werpen op de beste methodologieën en lokale beleidsstrategieën om de nabijheid […]

Lees het artikel

Turnhout

Vous devez être connecté pour voir ce contenu. Gebruikersnaam of e-mail * Wachtwoord* Onthoud mij Wachtwoord vergeten? Ben je nog geen lid? Registreer nu.

Lees het artikel

De Europese conferentie inzake criminaliteitspreventie

28/04/2022 8:30 am

De Europese conferentie inzake criminaliteitspreventie biedt een forum om kennis en ervaringen inzake criminaliteitspreventie in de Europese Unie uit te wisselen. Beleidsmakers, mensen uit de praktijk en academici zijn welkom, maar de nadruk ligt steeds op de frontlinie. Het hoofdthema van deze conferentie dat zal plaatsvinden op 28 en 29 april 2022 is partnerschapsbenaderingen bij […]

Lees het artikel

Webconferenties over de lokale oorzaken en gevolgen van georganiseerde criminaliteit

20/04/2022 2:00 pm

Efus organiseert een reeks webconferenties over de lokale oorzaken en gevolgen van georganiseerde criminaliteit Van februari tot juni 2022 zullen vijf Engelstalige sessies worden georganiseerd over de vele aspecten van de georganiseerde criminaliteit, de gevolgen daarvan voor de lokale en regionale context en de maatregelen die steden en regio’s kunnen nemen om dit verschijnsel te […]

Lees het artikel

Ander nieuws

Laatste nieuws van Efus

Loading RSS Feed

Laatste nieuws van Secunews

Loading RSS Feed